Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bike Tours Haarlem

Ontdek het échte Haarlem met een fietstour met gids van Bike Tours Haarlem. Met Bike Tours Haarlem willen wij iedereen de mogelijkheid geven om Haarlem op een authentieke manier te leren kennen per fiets.

Meer over Bike Tours Haarlem

Onze fietstours worden gegeven door leuke enthousiaste locale fietsgidsen. Zij laten je alle verscholen plekjes zien die Haarlem rijk is. Fiets langs de rivier het Spaarne, de Molen de Adriaan, de Grote markt met de Sint Bavo Kerk en ontdek goede restaurants en nog veel meer. Ieder weekend start op vaste tijden onze Open Fietstour. Hier kan je zo aan mee doen. Loop hiervoor gewoon langs in onze winkel (in de Raaks Halle) of doe online alvast een reservering om zeker van een plekje te zijn voor deze fietstocht.

Open Fietstour schema (1 maart t/m 30 november)

Zaterdag                     10:30 uur
Zaterdag                     13:00 uur
Zaterdag                     15:30 uur
Zondag                        13:00 uur
Zondag                        15:30 uur

Naast onze Open Fietstours bieden wij ook op aanvraag Privé Fietstours aan voor groepen vanaf 4 personen op ieder gewenste datum. Ben je met een groep van plan Haarlem te bezoeken? Denk dan eens aan een leuke fietstour door Haarlem. Laat het ons weten en wij verzorgen een geweldige fietstour in en om Haarlem. Met onze fietstours zal je bijzondere en mooie plekken ontdekken. Onze enthousiaste fietsgidsen vertellen je graag over de mooie stad Haarlem.

Laat je inspireren middels onze fietstours met goede fietsgidsen. Zij nemen je mee naar de leukste plekken. Geen tour zal hetzelfde zijn. Er is namelijk altijd ruimte voor vrije invulling voor alles wat we tegen komen. Denk dan bijvoorbeeld aan dat ene goede fotomoment met de hele familie/vrienden. Een geweldige fietservaring om Haarlem nooit meer te vergeten!

Bekijk Haarlem Tickets voor entreetickets van musea, attracties en culturele instellingen

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand