Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bij Saar Thuis

Bij Saar Thuis is een damesmodeboetiek in het centrum van Haarlem.

Meer over Bij Saar Thuis

Gezelligheid en persoonlijke aandacht staat bij de Haarlemse modemeisjes centraal. Wekelijks komen er nieuwe items binnen, dus er is altijd iets nieuws. Bij Saar Thuis werkt voornamelijk met Nederlandse en Scandinavische labels. Met merken als Studio Anneloes, Alix the Label, Juul & Belle, Harper & Yve, Bronx, SisterS Point, Moliin, The Clothed en Ibana ben je aan het goede adres voor een stijlvolle outfit. Wil je liever alleen of met een groep vriendinnen shoppen dan is een private VIP shoppingavond wellicht iets voor jou. Kijk voor meer informatie op de website of kom gezellig langs, de koffie staat klaar.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand