Search
Close this search box.

Bij Duijn

Vier & Vergader in stijl op het mooiste stukje Spaarne Exclusieve privé vergader- of event locatie in monumentaal grachtenpand met besloten stadstuin. Voor een bijzondere meeting of samenzijn.

Meer over Bij Duijn

Kleinschalige bijzondere meeting- en event locatie hartje Haarlem

Op het mooiste gedeelte van het Spaarne, met zicht op het Hodshon Huis,heeft u volledig exclusief de beschikking over de beneden etage met tuin van het Rijks monumentale pand dat ooit werd bewoond door de door Frans Hals geschilderde koopmansfamilie 

Lucas en Feyntje de Clercq. (eregalerij Rijksmuseum)  

De ruimte leent zich voor formele (board) meetings, brainstormsessies en zakelijk vergaderen maar ook voor kleinschalige en stijlvolle recepties en/of intieme samenkomsten. 

Flexibele en uitgebreide catering mogelijkheden

Met Haarlem Centrum letterlijk in de voor- en achtertuin bieden wij een uitgebreid en flexibel aanbod in horeca. Maak uw wensen kenbaar en wij komen met een creatief en passend voorstel. Een lunchbreak kan op vele manieren worden ingevuld, van eenvoudige tot luxe broodjes, van buffet tot uitgeserveerd op locatie al dan niet bereid op de Black Bastard BBQ. Maar ook de leukste tafel op het terras aan de waterkant bij mooi weer of bij een van de naastgelegen restaurants regelen wij voor u zelfs met een ingebouwde goed/slecht weer optie! Het inpassen van een vaartocht per luxe sloep of fietstocht door de duinen of bollenvelden zijn slechts 2 suggesties uit het brede scala van mogelijkheden. U stapt voor de deur op en af. 

Dat konden die Lucas en Feyntje toch nooit bedacht hebben in 1649? 

 

Voorkamer met zicht op het Spaarne

-stijlvolle pantry keuken (vv alle apparatuur en servies)

-Ruimte voor flexibele invulling (2 statafels)  

-Belle Epoque en-suite

Achterkamer 

-10 persoons ovale tafel  (12 is maximaal)

-Haard

-Openslaande deuren naar tuin

-overdekt terras gedeelte

-Zitje  

 

Aanwezig:

-Flipover

-Groot LED scherm

-WIFI

-Hal garderobe / toilet

-Sonos box

 

Parkeergarage De Appelaar op 50 meter.

Haarlem CS 7 minuten lopen

Teylers Museum op 70 meter

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand