Zoek
Sluit dit zoekvak.

B&B Hyacint-Haarlem

B&B Hyacint-Haarlem is een kleinschalige B&B met één ruime kamer voor twee personen met eigen badkamer op de tweede verdieping. U heeft veel privacy en krijgt een uitgebreid ontbijt op de kamer.

Meer over B&B Hyacint-Haarlem

10 minuten lopen van de binnenstad, 10 minuten fietsen van de duinen, 25 minuten fietsen van het strand, dichtbij het station. De bushalte voor bus naar stad, station en strand is om de hoek. Het Hollands Kustpad loopt praktisch langs de B&B.

U wordt gastvrij ontvangen en krijgt alle informatie die u nodig heeft voor een geslaagd verblijf in Haarlem en omgeving.

Genieten in Haarlem en omgeving, van de mooie historische stad met pittoreske hofjes, musea en leuke winkeltjes. Flaneren langs of zitten op een van de terrasjes.

Lekker uit eten in een van de vele goede restaurants.

Heerlijk fietsen of wandelen door de duinen. Genieten van het strand bij Bloemendaal of Zandvoort.

Of een dagje Amsterdam. Acht keer per uur gaat een trein naar deze bruisende stad.

Een diner op sterrenniveau!

Haarlem is een gastronomische stad met veel restaurants die bekend staan om hun hoge kwaliteit en smaakvolle gerechten. Een van de hoogtepunten van de culinaire scene in Haarlem is dineren op sterrenniveau. 

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand