Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bakker Bart Haarlem

Vanaf nu VERSE BROODJES op de BOOT

Meer over Bakker Bart Haarlem

Dit is Bakker Bart Haarlem en bevindt zich op de Tappersweg 62 in de Waardepolder.

Als u op de site kijkt bij locatie ziet u dat ze bijna aan het Spaarne zitten en als ze dan ook de deur uitlopen duur het 1,5 minuut tot ze aan het water staan.

Elke dag zien ze heel veel bootjes voorbijvaren en merken ze ook dat als ze zelf op het water zitten het soms vervelend is om iets te vinden wat een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft waarbij je niet hoeft aan te meren.

Bakker Bart vindt het dan ook heel leuk om bestellingen te bezorgen op de langs varende bootjes.

U bestelt op www.bakkerbart.nl

  • Kies Afhalen
  • Vestiging Haarlem (2031EV)
  • Zoek iets lekkers uit
  • Noteer bij opmerkingen: AFHALEN BIJ WATER #VAREN
  • Betaal online
  • U wacht lekker op uw boot en Bakker Bart brengt het naar u toe!

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand