Badhuis Leidsebuurt

"Het Badhuis is een hele fijne plek om verse koffie te drinken, je feestje te vieren, te vergaderen of leuke evenementen te organiseren."

Allereerst is het Badhuis natuurlijk gewoon een hele fijne plek om verse koffie te drinken, je feestje te vieren, te vergaderen of leuke evenementen te organiseren. Maar wat het Badhuis echt bijzonder maakt is de organisatie die erachter zit; het Badhuis wordt gerund door Leidsebuurtbewoners die zich allemaal vrijwillig inzetten. Iedereen doet waar hij of zij goed in is en wat hij of zij leuk vindt.

Ons doel is om het Badhuis te maken tot een open plek in de Leidsebuurt waar we elkaar kunnen leren kennen, onszelf kunnen zijn en kunnen groeien, waar projectgroepen de ruimte krijgen zich te organiseren en waar we, als bewoners van de kleine arbeidershuisjes, betaalbare ruimte kunnen huren voor verjaardagsfeestjes. Kortom: we maken van het Badhuis een tweede huiskamer voor alle buurtbewoners!Zoek je een sfeervolle cursus-, feest-, werk- of vergaderlocatie? Dan hoef je de Leidsebuurt niet uit. In het monumentale Badhuis op het Leidseplein in Haarlem, kan je een sfeervolle multifunctionele zaal huren. De grote zaal is de centrale ruimte van het Badhuis, een prachtige ruimte met een hoog plafond, een zichtbare balkenconstructie, veel ramen, een gietvloer en capaciteit voor ongeveer 80 personen. De ruimte is per dagdeel te huur, tot uiterlijk 22:00 uur (we houden graag rekening met onze buren). Wanneer je de grote zaal huurt kan je ook gebruik maken van de ruime, professionele keuken waar alle professionele horeca apparatuur aanwezig is.

Verenigingen en andere gebruikers zonder winstbejag betalen voor de grote zaal een sociaal huurtarief. Voor andere gebruikers geldt het commerciële tarief. Twijfel je? Leg je idee dan aan ons voor, we denken graag met je mee! Dit kan via: verhuur@badhuisleidsebuurt.nl.

Bezoek  Badhuis Leidsebuurt

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand