Zoek
Sluit dit zoekvak.

Baby Plus

Baby Plus is al sinds 1975 met trots dé babywinkel die (aanstaande) ouders ondersteunt bij de bijzondere reis van het ouderschap.

Meer over Baby Plus

Bij Baby Plus shop je jouw complete baby uitzet. Wij leveren alles wat je maar kunt wensen voor je opgroeiende kinderen. Van complete babykamers tot hippe accessoires. Van kwalitatieve kinderwagens tot duurzaam speelgoed. En van trendy baby- en kinderkleding tot stijlvolle aankleding van de kinderkamer. 

Shop in onze mooie babywinkel in het hart van Haarlem of op onze succesvolle webshop, voor klanten door heel Nederland én over de grens. Wist je dat Baby Plus in Scandinavië zo geliefd is dat we voor die landen speciaal Baby Plus Nordics hebben opgezet? Geniet van een ruim aanbod aan topmerken. Zo is Baby Plus premium reseller van merken zoals Stokke, Maxi-Cosi, Joolz, Cybex en Bugaboo. Shop alle merken online en vindt een selectie in onze winkel.

Bij Baby Plus geloven we in het creëren van een betekenisvolle en inspirerende winkelervaring. We streven ernaar om niet alleen producten van de hoogste kwaliteit te bieden, maar ook om een bron van informatie en inspiratie te zijn voor alle ouders. Ontdek de nieuwste trends, lees nuttige tips en laat je inspireren door de liefde en zorg waarmee wij onze collecties hebben samengesteld.

Tevens kun je altijd bij ons terecht voor vragen en advies. Met tientallen jaren ervaring op het gebied van zwangerschaps-, baby- en kinderartikelen beschikken wij over ruim voldoende expertise om je te helpen met de uitdagingen van het aanstaande en jonge ouderschap.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand