Zoek
Sluit dit zoekvak.

Avila Reizen

Avila Reizen is gespecialiseerd in individuele rondreizen op maat naar Latijns-Amerika, Afrika en Azië. Officieel agent National Geographic Expeditions.

Meer over Avila Reizen

Verre reizen op maat naar Latijns-Amerika, Afrika en Azië

Authentique, Boutique & Unique!

Themareizen, Huwelijksreizen, Incentives, Familiereizen en bijzondere Experiences. www.avilareizen.nl

Avila Reizen staat voor de best mogelijke persoonlijke service, maatwerk tot in de kleinste details, een enthousiast en deskundig team, uitstekende contacten en boven alles een ongekende passie voor ‘ontdekkingsreizen met een vakantiegevoel’, reizen waarbij exploreren en ontspannen hand in hand gaan. Het percentage avontuur door ú bepaald, met oog voor bijzondere accommodaties, een aangenaam reistempo en de verborgen pareltjes van een bestemming. Samen met onze specialisten zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe belevingen: we bezoeken wereldwijd beurzen, testen bijzondere accommodaties uit en maken kennis met lokale experts. Dit alsmaar groeiende netwerk zorgt ervoor dat wij u kunnen blijven verrassen met unieke ervaringen. Tijd is de ultieme rijkdom in onze drukke maatschappij. Reizen biedt ons de mogelijkheid om te ontsnappen aan het alledaagse. Om onze horizon te verbreden, andere culturen te leren kennen en ons onder te dompelen in luxe en comfort. Wanneer u samen met uw partner, uw kinderen, kleinkinderen of goede vrienden reist, bouwt u herinneringen op waar u een leven lang samen aan terug zult denken. Bij Avila Reizen beseffen we hoe waardevol die momenten zijn en gaan we tot het uiterste om uw dromen te verwezenlijken.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand