Arp Design

"Arp design is een meubelmerk uit Haarlem dat sinds 1997 tijdloze meubelontwerpen in Haarlem ontwerpt en produceert. Alle ontwerpen zijn van de hand van ontwerper en oprichter Sarah Trenité."

Arp design is een meubelmerk uit Haarlem dat sinds 1997 tijdloze meubelontwerpen ontwerpt en produceert. Het merk is opgericht door ontwerper Sarah Trenité en heeft zich ontwikkeld tot een bekende naam in de meubelindustrie, vooral op het gebied van tafels. Sarah’s ervaring en kennis van meubelmaken hebben haar geholpen om ontwerpen te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en duurzaam.

 

Het verhaal van Arp begon in 1997, toen Sarah als meubelontwerper begon in een bescheiden werkplaats in Haarlem. De meubelmakers die destijds met Sarah samenwerkten maken nog steeds met liefde en passie van het meest duurzame materiaal de meubels van Arp. Alles wordt nog steeds geproduceerd in dezelfde werkplaats in Haarlem waar Sarah begon.

 

In 2004 werd Arp design officieel opgericht door Sarah Trenité. Haar visie was om een typisch Nederlands meubelmerk te creëren dat bekend stond om haar tijdloze ontwerpen en vakmanschap. Met de groei van het merk opende Arp design een eigen winkel in Haarlem (Kleine Houtstraat), waar klanten de unieke ontwerpen kunnen ervaren.

 

Een van de meest iconische ontwerpen van Arp is de Longlegs Classic, een ovale designtafel met kruispoot. Dit ontwerp, dat Sarah in 2004 introduceerde, is gebaseerd op haar favoriete jeugdverhaal, Daddy Longlegs. De unieke constructie van de kruispoten zorgt ervoor dat er zoveel mogelijk mensen comfortabel aan de tafel kunnen zitten. De Longlegs Classic is uitgegroeid tot een van de populairste ontwerpen van Arp en belichaamt de kenmerkende stijl en aandacht voor detail van het merk.

 

Bij Arp design geloven we in het creëren van meubels die een leven lang meegaan. Elk meubelstuk wordt met zorg en vakmanschap geproduceerd in hun eigen meubelmakerij in Haarlem. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en ambachtelijke technieken, streven we naar duurzaamheid en een tijdloze esthetiek.

 

Bezoek  Arp Design

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand