Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aqua Volta

Aqua volta culturele wending op het water!

Meer over Aqua Volta

Aqua volta verzorgt in Haarlem vaartochten met een thema.

De vaartochten in Haarlem worden uitgevoerd met onze stille elektrische sloep, die ruim plaats biedt aan tien passagiers. De sloep zit heel comfortabel en beschut door de hoge rugleuning.

De thema’s zijn ‘Gedichten over het Spaarne’, ‘Architectuur langs het water’, ‘Wonen op en aan het water’ en ‘Vroeg op, water- en weidevogels kijken’. Naast de thema’s is er ook maatwerk mogelijk voor speciale gelegenheden. 

De vaartochten starten vanaf onze woonboot aan het Zuider Buiten Spaarne. Vooraf of achteraf kun je aan boord van de woonboot of in onze tuin een heerlijke lunch bij boeken. Ook kan er worden gekozen voor een arrangement met koffie, thee en zelfgebakken taart.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand