Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Amrâth Grand Hotel Frans Hals

Het viersterren Amrâth Grand Hotel Frans Hals ligt in het historische stadscentrum van Haarlem en is daarmee een ideale uitvalsbasis om de stad verder te ontdekken, dat kan bijvoorbeeld met het arrangement ‘Beleef Haarlem’.

Meer over Amrâth Grand Hotel Frans Hals

Het hotel ademt sfeer, grandeur en gastvrijheid. Bij binnenkomst springt het trappenhuis met glas-in-loodkoepel direct in het oog, evenals andere prachtige klassieke details in de kamers.
Het hotel biedt jouw gasten een frisse moderne entourage en het team staat garant voor maatwerk en persoonlijke service van het hoogste niveau. Amrâth Grand Hotel Frans Hals beschikt over een multifunctionele vergaderzaal met natuurlijk daglicht. Deze ruimte is voorzien van alle comfort en technische ondersteuning.

Je kunt je zakelijke bijeenkomst vervolgens perfect combineren met een diner of een luxueuze overnachting in een van de 82 fijne hotelkamers. Door de fijne samenwerking met sport- en wellness centrum Kenamju is het voor gasten van de locatie mogelijk om gratis gebruik te maken van de sport faciliteiten. Je kunt de dag vervolgens afsluiten in de gezellige hotelbar en ’s ochtends uitbreidt ontbijten; ‘home away from home’.

De unieke samenwerking met nabijgelegen partners zorgt ervoor dat Frans Hals ruimte kan bieden tot maximaal 1.500 personen en er talloze mogelijkheden zijn wat betreft catering. Tel daar de centrale ligging bij op en dit hotel is uiterst geschikt als evenementlocatie voor zowel kleine als grote gezelschappen en voor elk type bijeenkomst!

Facts & Figures
Frans Halszaal (en diverse zalen in nabijgelegen externe locaties)
Inclusief audiovisueel apparatuur
Uitstekende bereikbaarheid. Het Amrâth Grand Hotel Frans Hals ligt op 30 minuten rijden van Amsterdam en Schiphol. Het openbaar vervoer is op 10 minuten loopafstand.
Parkeren kan in de onder het hotel gelegen openbare parkeergarage de Appelaar. Aan de rand van het centrum van Haarlem kan men kosteloos parkeren bij “P+R Woudplein”. Vanaf “P+R Woudplein” zijn goede verbindingen met het openbaarvervoer naar het centrum van Haarlem.

Een diner op sterrenniveau!

Haarlem is een gastronomische stad met veel restaurants die bekend staan om hun hoge kwaliteit en smaakvolle gerechten. Een van de hoogtepunten van de culinaire scene in Haarlem is dineren op sterrenniveau. 

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand