alliance 22

" Ontdek de levendige voetbalvereniging Alliance '22 in Haarlem-Zuid West! Bij ons wordt niet alleen fanatiek gevoetbald, maar zijn we ook een ontmoetingsplek in de buurt. Met een rijk historisch erfgoed"

Maak kennis met Alliance ’22, de bruisende buurtvereniging in Haarlem-Zuid West waar voetbal centraal staat. Bij Alliance ’22 voetballen meiden en jongens van alle leeftijden, van de jongste jeugd tot de senioren, veteranen en trimvoetballers. Maar Alliance ’22 is meer dan alleen een voetbalclub. Het is een ontmoetingsplek in de wijk, een plek waar leden samenkomen en waar buurtactiviteiten worden georganiseerd.

We zijn trots op onze betrokkenheid bij de gemeenschap. Alliance ’22 biedt niet alleen sportieve activiteiten, maar heeft ook een buurtkamer waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, een programma voor seniorensport en samenwerkingen met kinderopvang en huiswerkbegeleiding. Bovendien bieden we werkplekken aan mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. We geloven in het creëren van een inclusieve en ondersteunende omgeving waar iedereen zich welkom voelt.

Met trots kunnen we ook zeggen dat we in 2022 ons 100-jarig bestaan vieren! Sinds onze oprichting op 25 november 1922 heeft Alliance ’22 een bijzondere plaats ingenomen in het Haarlemse amateurvoetbal. De club heeft een sterke band gehad met het Triniteitslyceum en het Mendelcollege, waar veel scholieren in aanraking kwamen met voetbal. Hoewel de band met de scholen in de jaren 70 verminderde, heeft Alliance ’22 zich ontwikkeld tot een sociaal bindmiddel in de wijken Haarlem Zuidwest, het Ramplaankwartier, Overveen en Aerdenhout.

Onze huidige locatie aan de Zeedistelweg is het bruisende hart van onze vereniging. Hier vinden wekelijks talloze (voetbal)activiteiten plaats voor jong en oud. Alliance ’22 is uitgegroeid tot een bloeiende club met een groot aantal jeugdteams, meisjesteams, damesteams, seniorenteams en veteranenteams.

Bij Alliance ’22 is er altijd iets te beleven. We streven ernaar om de club te zijn waar iedereen zich thuis voelt, waar sportieve prestaties hand in hand gaan met een gezellige en sociale sfeer. Bezoek onze website voor meer informatie over lidmaatschap, trainingstijden en evenementen. We heten je van harte welkom bij Alliance ’22, de club waar het bruist van de activiteiten en waar je je thuis zult voelen.

Bezoek  alliance 22

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand