Zoek
Sluit dit zoekvak.

alliance 22

Ontdek de levendige voetbalvereniging Alliance ’22 in Haarlem-Zuid West! Bij ons wordt niet alleen fanatiek gevoetbald, maar zijn we ook een ontmoetingsplek in de buurt. Met een rijk historisch erfgoed en een bruisende sfeer, is Alliance ’22 de plek waar sport, gemeenschap en plezier samenkomen. Word lid en beleef de energie van ons 100-jarig bestaan!

Meer over alliance 22

Maak kennis met Alliance ’22, de bruisende buurtvereniging in Haarlem-Zuid West waar voetbal centraal staat. Bij Alliance ’22 voetballen meiden en jongens van alle leeftijden, van de jongste jeugd tot de senioren, veteranen en trimvoetballers. Maar Alliance ’22 is meer dan alleen een voetbalclub. Het is een ontmoetingsplek in de wijk, een plek waar leden samenkomen en waar buurtactiviteiten worden georganiseerd.

We zijn trots op onze betrokkenheid bij de gemeenschap. Alliance ’22 biedt niet alleen sportieve activiteiten, maar heeft ook een buurtkamer waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, een programma voor seniorensport en samenwerkingen met kinderopvang en huiswerkbegeleiding. Bovendien bieden we werkplekken aan mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. We geloven in het creëren van een inclusieve en ondersteunende omgeving waar iedereen zich welkom voelt.

Met trots kunnen we ook zeggen dat we in 2022 ons 100-jarig bestaan vieren! Sinds onze oprichting op 25 november 1922 heeft Alliance ’22 een bijzondere plaats ingenomen in het Haarlemse amateurvoetbal. De club heeft een sterke band gehad met het Triniteitslyceum en het Mendelcollege, waar veel scholieren in aanraking kwamen met voetbal. Hoewel de band met de scholen in de jaren 70 verminderde, heeft Alliance ’22 zich ontwikkeld tot een sociaal bindmiddel in de wijken Haarlem Zuidwest, het Ramplaankwartier, Overveen en Aerdenhout.

Onze huidige locatie aan de Zeedistelweg is het bruisende hart van onze vereniging. Hier vinden wekelijks talloze (voetbal)activiteiten plaats voor jong en oud. Alliance ’22 is uitgegroeid tot een bloeiende club met een groot aantal jeugdteams, meisjesteams, damesteams, seniorenteams en veteranenteams.

Bij Alliance ’22 is er altijd iets te beleven. We streven ernaar om de club te zijn waar iedereen zich thuis voelt, waar sportieve prestaties hand in hand gaan met een gezellige en sociale sfeer. Bezoek onze website voor meer informatie over lidmaatschap, trainingstijden en evenementen. We heten je van harte welkom bij Alliance ’22, de club waar het bruist van de activiteiten en waar je je thuis zult voelen.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand