Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Airforce 21

Airforce 21 verzorgt zeillessen en Sail-experiences in een AIRA 22, een moderne en comfortabele daysailer. De “AIR” zeilt het hele jaar door in Haarlem op de Mooie Nel en op het Buitenspaarne.

Meer over Airforce 21

ZEILLESSEN

Bij zeilschool AIRFORCE 21 leer je stap voor stap, in je eigen tempo en op je eigen niveau, goed, veilig en zelfstandig zeilen in een moderne comfortabele daysailer. 

Je krijgt les van een enthousiaste en ervaren zeilinstructeur. 

Jouw vorderingen worden bijgehouden op een vorderingenstaat. Hierbij wordt de CWO normering voor Kielboot aangehouden. 

Boek gemakkelijk en flexibel online. Kies uit een groepsles of een privéles. 

SAIL-EXPERIENCE

Wil je ervaren wat zeilen is? Wil je onbezorgd met een ervaren schipper, een keer veilig het water op in een moderne daysailer?

Wil je iets Leuks doen met vrienden, familie of collega’s? Boek dan een AIR-EXPERIENCE.

Eventueel met borrel, lunch of diner ergens op of aan het water.

Ook leuk om cadeau te geven! 

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand