Kerstmarkt
Haarlem

De beste kerstmarkt van Nederland

Kerstmarkt Haarlem

Van vrijdag 8 t/m zondag 10 december 2023 wordt de binnenstad van Haarlem weer omgetoverd tot één van de grootste en gezelligste kerstmarkten in Nederland

KRAAM HUREN OP DE KERSTMARKT
De voorbereidingen zijn al in volle gang. Wil je een kraam huren op de Haarlemse kerstmarkt? Bekijk de verschillende mogelijkheden in het online reserveringssysteem en schrijf je in.

Via de volgende link kunt u een kraam aanmelden voor de kerstmarkt van 2023:

CONTACTGEGEVENS
E-mailadres: kerstmarkt@haarlem.nl
KvK 34369366

 

Uitagenda

ACTIVITEITEN TIJDENS DE KERSTMARKT

Het inloopkoor

Remonstrantse Kerk

KRAAM HUREN OP DE KERSTMARKT
De voorbereidingen zijn al in volle gang. Wil je een kraam huren op de Haarlemse kerstmarkt? Bekijk de verschillende mogelijkheden in het online reserveringssysteem en schrijf je in.

Via de volgende link kunt u een kraam aanmelden voor de kerstmarkt van 2022:

Parkeergelegenheid

We hebben gedurende de kerstmarkt de beschikking over een 2 tal parkeerterreinen. Het eerste parkeerterrein is gelegen aan de Paviljoenlaan 1 in Hoofddorp. Op dit terrein kan er gratis worden geparkeerd. Vanaf deze parkeerplaats is het ongeveer 15 minuten lopen naar de halte van lijn 300 van Connexxion. Deze sneldienst vertrekt elke 6 minuten en brengt u in 12 minuten naar het hartje van de Kerstmarkt.

Daarnaast kan er geparkeerd worden op het grote parkeerterrein Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen. Dit is het parkeerterrein van de Expohal en is vrijwel direct gelegen bij de halte van lijn 300. Hier kost een parkeerkaart € 10,00.

Beide opties zorgen er voor dat u, met de auto, niet in de drukte komt in Haarlem en moet zoeken naar een parkeerplaats. De verwachting is namelijk dat de parkeergarages in Haarlem al snel vol zijn. 

Ov

Reis makkelijk en snel met het OV naar de Kerstmarkt in Haarlem. Vanaf station Haarlem loopt u direct de Kerstmarkt op. Een andere optie is om uit te stappen bij Bushalte Centrum/Verwulf, dit is halverwege de Kerstmarkt.

OPENINGSTIJDEN KERSTMARKT HAARLEM
Vrijdag 8 december
Vrij 09 dec.
Zaterdag 9 december
Zat 10 dec.
Zondag 10 december
Zon 11 dec.
10.30 - 20.00 uur
10.30 - 20.00 uur
10.30 - 19.00 uur
De kerstmarkt activiteiten

Menu

Selecteer taal:

Nederlands

Wat is er te doen de komende tijd?

Plan jouw bezoek en verzeker jezelf van een onvergetelijke dag of avond uit in de stad die alles heeft. Ga UIT in Haarlem.

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand