Warme kerstavond Brace en Numidia in Koepelgevangenis

Op kerstavond, 24 december a.s., deelt Brace zijn levensverhaal in en uit de koepelgevangenis in Haarlem, in een muzikale, akoestische voorstelling samen met Numidia

Warme kerstavond Brace en Numidia in Koepelgevangenis

Op kerstavond, 24 december a.s., deelt Brace zijn levensverhaal eenmalig in de koepelgevangenis in Haarlem, in een muzikale, akoestische voorstelling. Brace kwam kijken in de koepel, en ging naar de cel waar hij in 2010 vastzat. En vanaf dat moment bleef de gedachte: “Hier wil ik mijn verhaal vertellen en mensen een mooie avond geven.” Dus deelt Brace zijn levensverhaal eenmalig in de koepelgevangenis in Haarlem, in een muzikale, akoestische voorstelling. Aan de vleugel, in gezelschap van Numidia, de expressieve zangeres die recent Nederland veroverde met haar inbreng in het programma ‘Beste Zangers’. Wat heeft de periode in de gevangenis hem gekost, en wat heeft het hem gebracht? Deze avond gaat over duisternis, maar vooral ook over licht. Een warme avond, voor alle leeftijden. 

Brace verruilde in 2010 een leven als gevierde jongen, altijd feestjes, boekingen, succes, voor een cel van 2,5 bij 5 meter. Hij voelde zich klein en kwetsbaar toen hij in een wereld kwam zonder vrijheid, zonder controle. Waar om zes uur ’s avonds je celdeur met een klap in het slot valt, en om kwart voor negen een bewaarder je nog een keer door een luikje bekijkt. En dan ben je alleen.

Brace heeft zelf zijn leven alweer jaren op de rails. Hij kwam recent in de compleet verbouwde gevangenis terug en het raakte hem. In verwondering liep hij rond. Dat een omgeving waarin hij zelf vast heeft gezeten een plek kon worden waar bedrijven uit de grond worden gestampt, waar studenten rondlopen, waar je naar de film kunt gaan. En wilde graag, juist op deze plek, zijn verhaal vertellen. In een bijzondere show, met veel verhalen en nog meer muziek. Hier kun je delen in de warmte, op een ongetwijfeld onvergetelijke avond.

We hopen dat zijn verhaal je inspireert en raakt.

Datum en tijd

Prijzen

€ 29,00 – € 39,00

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand