Zoek
Sluit dit zoekvak.

03 nov.

Tapasconcert: Pynarello Guilty Pleasures

Weg met de verantwoorde kost! Pynarello en sopraan Laetitia Gerards laten zich volledig gaan met onweerstaanbare muzikale verwennerij. 

Informatie

Weg met de verantwoorde kost! Pynarello en sopraan Laetitia Gerards laten zich volledig gaan met onweerstaanbare muzikale verwennerij. 

Over smaak valt niet te twisten, dus alles wat het leven vrolijker, makkelijker en leuker maakt mag worden omhelsd. Geen pretenties, geen keizerlijke kleren – alleen maar de beste guilty pleasures uit alle hoeken van de muziekwereld. 

Alle muziek die te horen is, is speciaal gearrangeerd voor deze Pynarellobezetting. Van ‘Eine Kleine’ van Mozart tot de deuntjes van Frans Bauer, en van zoete klassieke aria’s tot onvergetelijke popsongs uit de jaren ’80 en ’90 die overgaan in ‘Air’ van Bach, bij Pynarello is alles mogelijk! En het beste van alles? Jij hebt de touwtjes in handen dankzij onze live stemmingen met het publiek!

Laetitia Gerards, een Nederlandse sopraan, geniet een warme populariteit bij het publiek dankzij haar innemende podiumpresentatie en heldere muzikaliteit. Ze heeft een succesvolle solocarrière opgebouwd in zowel concerten als opera’s. Haar talent werd bekroond met de ‘Concertgebouw Young Talent Award’ en de eerste prijs van het ‘Prinses Christina Concours’. Eerder deelde ze het podium met Pynarello tijdens de ‘Milk it’ Punk Tour.

Serie Tapasconcerten

Dit concert is onderdeel van de klassieke serie Tapasconcerten. 

Bekijk alle concerten van Tapasconcerten

Websites: Pynarello | Laetitia Gerards

Datum en tijd

Zondag 03 NOVEMBER
15:00 uur
PHIL Haarlem

Prijzen

€ 11,50 – € 32,50

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand