Swim To Fight Cancer

Een unieke zwemtocht in natuurlijk buitenwater, waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor onderzoek naar kanker.
INFORMATIE
Een unieke zwemtocht in natuurlijk buitenwater, waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor onderzoek naar kanker.

Swim to Fight Cancer is ontstaan in 2014 als een initiatief van Stichting Fight Cancer. Het idee was om een unieke zwemtocht in natuurlijk buitenwater te organiseren, waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor onderzoek naar kanker. Dit mooie en rebelse initiatief is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol evenement dat door heel Nederland wordt georganiseerd. Volwassenen zwemmen ongeveer 2 kilometer en kinderen 500 meter, allemaal met een persoonlijke motivatie om het water in te springen. Door Swim to Fight Cancer is al een enorme bijdrage geleverd aan kankeronderzoek van talentvolle onderzoekers die zich elke dag hard maken voor een doorbraak.

Met Swim to Fight Cancer wil Stichting Fight Cancer een onderscheidend en uitdagend evenement neerzetten in een verrassend decor en met een sterke boodschap. Het doel is om maximale aandacht te genereren voor de missie van de stichting: een wereld realiseren waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Het is de ambitie van Swim to Fight Cancer om jaarlijks duizenden Fighters in beweging te laten komen en fondsen te werven voor kankeronderzoek. Dit evenement biedt mensen een platform om hun gevoel van onmacht om te zetten in positiviteit en kracht.

WANNEER
Zondag 4 juni

Menu

Selecteer taal:

Nederlands

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand