30 apr.

STUNTKONT

Terwijl de jongens van 155 (eenvijfvijf) amper nog hun eigen veters kunnen strikken, krijgt iedereen om hen heen al kinderen. Dan wordt de druk om volwassen te worden opeens heel groot.

Informatie

Terwijl de jongens van 155 (eenvijfvijf) amper nog hun eigen veters kunnen strikken, krijgt iedereen om hen heen al kinderen. Dan wordt de druk om volwassen te worden opeens heel groot.

Over de voorstelling STUNTKONT

Je kan niet blijven lachen om poep- en plasgrappen, dingen zomaar kapot maken, doelloos rondhangen en niks doen. Toch? Er moeten huizen gekocht worden en belastingen betaald. Knieschijven gaan kapot, haar valt uit en polsen breken. Hoogste tijd voor 155 om iets te maken voor een publiek dat nog wél kan lachen om hun humor, voor het te laat is. In deze flauwe show vechten ze tegen het opgroeien en lappen zij alle volwassen regels aan hun laars.

In de voorstelling zitten stroboscopische lichten en harde geluidseffecten

Theater voor jongeren, volwassenen én jeugd

155 maakt al jaren voorstellingen voor jongeren en volwassen. STUNTKONT is hun eerste jeugdproductie. 155 vond het hoog tijd om iets te maken voor een publiek dat nog wél kan lachen om hun humor, voor het te laat is. De jongens zijn zo infantiel dat zelfs 6-jarigen zoiets hebben van: ‘djeez, zij zijn echt kinderachtig’. In een flauwe show vechten ze tegen het opgroeien en lappen zij alle volwassen regels aan hun laars.

Naar de voorstelling als volwassene, zonder kinderen? We raden je aan om naar de avondvoorstelling van dinsdag 30 april te komen.

SHITTY TWISTER

Om alvast in de kinderachtige vibes te komen, kun je voorafgaand aan de voorstelling een spelletje Shitty Twister komen spelen: een enorm Twisterspel in verschillende tinten bruin met onder elke stip een onverwachte verrassing.

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem?

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voorstellingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Datum en tijd

Dinsdag 30 APRIL
19:30 uur
De Schuur
Woensdag 01 MEI
15:00 uur
De Schuur

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand