Stripdagen Haarlem

Stripdagen Haarlem (31 mei t/m 2 juni 2024) is een festival in de binnenstad van Haarlem, met een beurs op de Grote Markt, tentoonstellingen, lezingen, workshops en activiteiten voor groot en klein.

Stripdagen Haarlem

Tijdens Stripdagen Haarlem zijn er verschillende expo’s te bezoeken in de stad, vinden er workshops en masterclasses plaats, is er een uitgebreid journalistiek programma en bieden we film en muziek voor stripliefhebbers en mensen die kennis willen maken met strips.

Hart van het festival

Het hart van het festival ligt dit jaar in Phil, de locatie waar alles samenkomt. Het is daar mogelijk om tekenaars te ontmoeten, tekensessies bij te wonen, zelf te tekenen, de binnenbeurs te bezoeken en om uitgebreid kennis te maken met het beeldverhaal. Direct buiten Phil, op de Grote Markt loopt de beurs door. Ook hier is het stripverhaal goed vertegenwoordigd.

Overige activiteiten

Als je Phil bezocht hebt, kan je met de plattegrond in de hand de andere locaties in de stad bezoeken. Er is een breed scala aan locaties dat meedoet met Stripdagen Haarlem. Loop maar eens langs etalages in de Haarlemse binnenstad, waar werk van tekenaars is te bewonderen. Daarnaast zijn er op verschillende locaties ook speciale progamma’s voor kinderen. Hou voor het totale programma onze website goed in de gaten.

Datum en tijd

Prijzen

Gratis

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand