StoryTrail Theaterwandeling Haarlem met verhalenverteller

Wandel mee met verhalenverteller Franciscus en beleef de geschiedenis van Haarlem. Info: www.storytrail.nl.
INFORMATIE
Wandel mee met verhalenverteller Franciscus en beleef de geschiedenis van Haarlem. Info: www.storytrail.nl.

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Haarlem. Op zondagmiddag 11 december neemt verteller Godefridus je mee op een avontuurlijke tocht vol historische stadsverhalen. 

In het prachtige decor van de binnenstad laat Godefridus je kennismaken met de helden en schurken uit het verleden van Haarlem. Je bezoekt de legendarische weldoener Teyler. Je ontdekt de geheimen van de boekdrukkunst. Je gaat op avontuur met machtige Graven en moedige Muggen. En je klimt samen met Kenau op de barricaden om de Spaanse vijand tegen te houden. 

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Godefridus het ene na het andere sterke verhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Haarlem tijdens een wandelende vertelvoorstelling vol spanning, vaart en humor.    

De StoryTrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 11 december 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

WANNEER
Zondag 11 december
14:00–15:30

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand