StoryTrail Theaterwandeling Haarlem met verhalenverteller

Wandel mee met verhalenverteller Franciscus en beleef de geschiedenis van Haarlem. Info: www.storytrail.nl.
INFORMATIE
Wandel mee met verhalenverteller Franciscus en beleef de geschiedenis van Haarlem. Info: www.storytrail.nl.

De geschiedenis van Haarlem beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail Theaterwandeling op zondag 25 juni. Verhalenverteller Franciscus is je gids. Nou ja, gids… Droge feitjes en jaartallen gaat hij je niet vertellen. Spannende verhalen des te meer!

De StoryTrail stadswandeling Haarlem laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De grachten, pleinen en stegen van de binnenstad vormen het decor waarin Franciscus je meeneemt naar het Haarlem van eeuwen terug. 

Dat gaat wat worden, want de stad heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Opstand en tumult, oorlog en vrede… en heel veel menselijk lief en leed. Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verteller zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 25 juni 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

Prijzen

€ 11,05 – € 19,00

WANNEER
Zondag 25 juni
14:00–15:30

Menu

Selecteer taal:

Nederlands

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand