Zoek
Sluit dit zoekvak.

27 dec.

Stones Sessions The Golden Era Of The Rolling Stones

Stap terug in de tijd en herbeleef "The Golden Era" (1968-1972) van The Rolling Stones! 

Informatie

Stap terug in de tijd en herbeleef "The Golden Era" (1968-1972) van The Rolling Stones! 

Stones Sessions, neemt je tijdens deze voorstelling mee op een muzikale, meeslepende reis langs hoogte- en dieptepunten van deze legendarische band tijdens hun Golden Era, een tijd waarin ze meesterwerken creëerden. Het publiek wordt ondergedompeld in de creativiteit, passie en rock ‘n’ roll die deze Golden Era kenmerken, waaruit de wereldberoemde albums als “Let It Bleed”, “Sticky Fingers” en “Exile on Main Street” werden geboren.

Grote hits die de wereld veroverden zoals “Sympathy For The Devil”, “Gimme Shelter” en “Brown Sugar” maar ook andere nummers die de muziekhistorie vormden komen voorbij. Verwacht een lange toegift met de grootste hits na deze periode waarbij de zaal gegarandeerd op zijn kop wordt gezet. 

Stones Sessions vertolkt met ongeëvenaarde energie de geest van deze gouden jaren. Volg de band langs roemruchte verhalen en turbulente gebeurtenissen in de levens van de Stones die de basis vormden van deze vier iconische albums. De emotie is voelbaar in elke solo en pijn, vreugde en liefde smelten samen tot pure magie.

Live2000 Festival

Dit concert is onderdeel van het Live2000 Festival. Bestel voor € 99 een festivalpasse-partout, daarmee krijg je toegang tot alle 7 concerten in de PHIL.

Bestel festivalpasse-partout

Bekijk hele programma

Website: Stones Sessions

Datum en tijd

Vrijdag 27 DECEMBER
21:00 uur
PHIL Haarlem

Prijzen

€ 25,00

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand