Zoek
Sluit dit zoekvak.

29 sep.

Spoedcursus mens

Een droogkomische voorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar, waarin dieren per ongeluk laten zien hoe absurd mensen soms kunnen zijn.

Informatie

Een droogkomische voorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar, waarin dieren per ongeluk laten zien hoe absurd mensen soms kunnen zijn.

Over de jeugdvoorstelling Spoedcursus mens

De wereld staat op zijn kop: de aarde warmt op, dieren sterven uit en de mens, de mens, de mens… begrijpt zichzelf en vaak de ander niet meer, zo lijkt het. Instituut “Dier” heeft na vele vergaderingen geconcludeerd: “Als de mens niet naar het dier wil bewegen, dan beweegt het dier wel naar de mens toe om hen een spiegel voor te houden.” De mens moet eraan herinnerd worden dat ze de wereld niet “hebben”, niet het slimst zijn en niet zomaar alles kunnen nemen zonder iets terug te geven. Daarom is de organisatie “Spoedcursus Mens” opgericht.

Na vele audities worden 6 dieren geselecteerd om te transformeren tot mens. In korte tijd zullen zij leren hoe mensen zich bewegen, gedragen en praten om zo te infiltreren en de dieren en de natuur een stem te geven. Gedurende de cursus worden de dieren geconfronteerd met hun eigen vooroordelen en aannames over de mensheid, wat leidt tot verwarring, frustratie en vragen over hun deelname. Maar de tijd dringt: er staat een natuurramp voor de deur, ze moeten door!

Over theatergezelschap TG.AAA

TG.AAA is een theatercollectief bestaande uit: Anne Fé de Boer, Anna Keuning & Anna Nijenhuis. Samen maken ze theater voor jong en oud en voor alles en iedereen. Onderwerpen die groots, onbespreekbaar of ver weg lijken, hopen ze met veel humor in onze voorstellingen kleiner, tastbaarder en overzichtelijker te maken. Oprecht en eerlijk verhouden we ons tot onszelf, de wereld en de ander. Ze weten onze verschillende krachten te bundelen, waardoor de voorstellingen zowel humoristisch, talig, fysiek als fantasierijk zijn.

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop van je theater- of filmbezoek vooral gezellig napraten in ons Schuurcafé!

Datum en tijd

Zondag 29 SEPTEMBER
15:00 uur
De Schuur

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand