Zoek
Sluit dit zoekvak.

17 nov.

Sinterklaasintocht centrum Haarlem

De Sinterklaasintocht is op zondag 17 november 2024 in de binnenstad van Haarlem.

Informatie

De Sinterklaasintocht is op zondag 17 november 2024 in de binnenstad van Haarlem.

De Sint en zijn trouwe Pieten zullen met veel enthousiasme worden verwelkomd door duizenden enthousiaste kinderen en hun families. Ze zullen langs de prachtige grachten van Haarlem varen op hun imposante stoomboot, terwijl ze snoepgoed en cadeautjes uitdelen aan iedereen die hen toejuicht. Het is een unieke gelegenheid om de Sint van dichtbij te zien en een glimp op te vangen van zijn levendige wereld vol tradities en verrassingen.

Na de aankomst van Sinterklaas en zijn gevolg zal de feestelijke stoet door de straten van Haarlem trekken, vergezeld door vrolijke muziek en enthousiaste kinderen die zwaaien met hun zelfgemaakte tekeningen en liedjes zingen. De stad zal bruisen van activiteiten, zoals optredens, spelletjes en talloze lekkernijen die de magie van het Sinterklaasfeest compleet maken.

Mis deze betoverende dag vol verwondering en plezier niet en sluit je aan bij de vrolijke menigte die samenkomt om Sinterklaas te verwelkomen in Haarlem. Het belooft een fantastische belevenis te worden waarbij herinneringen worden gemaakt die een leven lang meegaan. Kom en vier de Sinterklaasintocht van 2024 in Haarlem, een feest voor jong en oud!

Datum en tijd

Zondag 17 NOVEMBER
uur
Diverse locatie Haarlem

Prijzen

Gratis

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand