Zoek
Sluit dit zoekvak.

02 nov.

Sara’s Mysteries – de theatervoorstelling

Sara de Monchy komt naar het theater met haar populaire podcast! Samen met het publiek lost ze een nieuw mysterie op.

Informatie

Sara de Monchy komt naar het theater met haar populaire podcast! Samen met het publiek lost ze een nieuw mysterie op.

Over Sara’s Mysteries – de theatervoorstelling

De 11-jarige Sammy wil weten: wat is er aan de hand in het mysterieuze spookdorp waar zijn moeder vandaan komt? Zij groeide op in een klein dorp in de bergen, maar dat dorp is nu helemaal verlaten. Sommige familieleden fluisteren dat het daar spookt. Zij willen er nooit meer naar toe. Maar Sammy wil daar niets van weten: hij wil terug naar de geboorteplek van zijn moeder, en erachter komen wat er precies aan de hand is in dit vreemde dorp. Spookt het er echt? En waarom is iedereen daar vertrokken? Samen met Sammy, zijn moeder en haar opnameapparatuur gaat Sara naar Marokko, naar het spookdorp. Ze gaan tot op de bodem uitzoeken wat het grote geheim van dat kleine dorp op de top van de berg is.

In Sara’s Mysteries – de Theatervoorstelling ga jij mee op roadtrip naar Marokko en help je Sara om Sammy’s mysterie te ontrafelen. Je beslist mee hoe het onderzoek gaat verlopen. Alle geluiden en muziek worden live op het podium gemaakt. Je krijgt een kijkje in de keuken van het maken van deze populaire podcast met 800.000 luisteraars! Sara’s Mysteries – de Theatervoorstelling is een interactieve live-show waarin de realiteit van Sammy’s zoektocht versmelt met de avontuurlijke verbeelding van een theatervoorstelling.

Gebaseerd op het programma Sara’s Mysteries van NTR.

ALTIJD MET KORTING CULTUUR BELEVEN IN HET CENTRUM VAN HAARLEM?

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Speciaal voor iedereen t/ m 12 jaar hebben wij een speciaal jeugdtarief! Een voor­stel­ling kan dan al bezocht worden voor slechts €11,-.

Datum en tijd

Zaterdag 02 NOVEMBER
15:00 uur
De Schuur
Zondag 03 NOVEMBER
15:00 uur
De Schuur

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand