Rootsriders (Bob Marley Tribute)

CatchaFire50 Tour ter ere van Marley's vijftigjarige doorbraak!
INFORMATIE
CatchaFire50 Tour ter ere van Marley's vijftigjarige doorbraak!

Dit jaar is het vijftig jaar geleden dat Bob Marley internationaal doorbrak met het album ‘Catch a Fire’. Speciaal daarom brengt Rootsriders, dé Bob Marley tribute-band, een speciaal eerbetoon aan de onbetwiste koning van de reggae!

Met z’n zwoele en opzwepende ritmes, z’n sociaal bewogen teksten en een boodschap van universele liefde groeide Bob Marley samen met z’n begeleidingsband The Wailers dat decennium uit tot één van de allergrootste smaakmakers van de muziekgeschiedenis. Veel te jong, hij was pas 36, stierf hij in 1981 aan de gevolgen van kanker, desalniettemin een zeer omvangrijk en indrukwekkend oeuvre achterlatend.

Rootsriders Rootsriders, al jaren één van de bekendste Bob Marley tribute bands ter wereld zetten, 50 jaar na die doorbraak, dit iconische album nog eens extra in de schijnwerpers waarmee de band andermaal laat zien waarom zij in de afgelopen 17 jaar zijn uitgegroeid tot “de beste Marley tribute band ter wereld.” (BBC Radio)

De band haalde begin 2022 de finale van het SBS6 programma ‘The Tribute, Battle of the Bands’. Als beloning stond de band op 7 mei van dat jaar in een uitverkochte Ziggo Dome, samen met de 3 andere finalisten van het programma.

Extra informatie Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie. Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Prijzen

€ 23,50

WANNEER
Donderdag 21 september
20:30–20:15

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand