25 mei

Rondom de Figee

Rondom Figee wordt georganiseerd voor en door Haarlemmers.

Informatie

Rondom Figee wordt georganiseerd voor en door Haarlemmers.

Het Figee Terrein – dé hotspot voor actie en plezier!

Het Figee Terrein is dé ideale locatie voor dit sprankelende evenement. Het gebied bruist van energie en ontwikkeling. Met de recente komst van de Figeebrug is het terrein nog beter bereikbaar en er ontstaan talloze spannende initiatieven die het gebied laten bruisen. Van het trendy Figee Café tot de gezellige BakkeRij, en van het unieke Mooie Boules tot het dynamische Peakz Padel. Het Figee Terrein wordt langzaam maar zeker dé NDSM-werf van Haarlem. En alsof dat nog niet genoeg is, het terrein is autoluw én op een steenworp afstand van het bruisende stadscentrum.

Voor wie is dit spektakel?

Het Figee Terrein heeft voor iedereen wat te bieden. Of je nu jong of oud bent, een fietsliefhebber, een foodtruckfan of simpelweg op zoek bent naar een gezellig uitje met vrienden of familie.

Kinderen

Speciaal voor de kleintjes organiseren we een spannende loopfietsrace (2 tot 4 jaar) en een stoere dikke banden race (4 tot 12 jaar). Iedereen kan meedoen met een eigen fiets, en mocht je geen helm hebben, dan kun je er een lenen bij de organisatie. Deelname is gratis en Jumbo voorziet alle deelnemers van een t-shirt, startnummer en een glimmende medaille. Voor de dikke banden race is elke fiets geschikt, zoals stadsfietsen, crossfietsen, mountainbikes en BMX’en. Alleen racefietsen zijn niet toegestaan.

Volwassenen

Voor de volwassenen hebben we een spectaculaire social ride in samenwerking met WATTWORKS Haarlem. Pak je racefiets en sluit je aan bij de gezellige groep voor een uitdagende tocht van 60 of 90 kilometer, met als finishpunt het bruisende Figee Terrein. En als je echt in de race-modus wilt komen, kun je deelnemen aan de fietskoeriersrace (fietsen zijn beschikbaar), de vrouwenkoers of de mannenkoers. Hier kun je strijden om het allereerste Open Haarlems Kampioenschap. Voor de vrouwen- en mannenkoers is een KNWU daglicentie vereist, maar ook op de dag zelf kun je nog inschrijven.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit sensationele evenement op het Figee Terrein! Schrijf je vandaag nog in en laat je meeslepen in een dag vol avontuur, plezier en sportieve uitdagingen.

Datum en tijd

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand