Regiofinale Prinses Christina Klassiek Concours Klassiek Concours West 2

Jong talent op het podium tijdens regiofinale Prinses Christina Klassiek Concours. Zes jonge klassieke muzikanten schitteren op het podium tijdens deze regiofinale van het Prinses Christina Klassiek Concours. Kom luisteren naar het muzikale talent van de toekomst!

Regiofinale Prinses Christina Klassiek Concours Klassiek Concours West 2

Het Klassiek Concours bestaat uit zes regioselecties en -finales, een landelijke halve finale en een finale. Tijdens de regiofinale West 2 laten jonge muzikanten, die tijdens de selecties door een professionele jury geselecteerd zijn, horen wat ze in huis hebben. De middag wordt afgesloten met een prijsuitreiking. 

Alle regiofinalisten maken kans op mooie prijzen en op een plek in de Nationale Halve Finale. Reken op een feestelijke en muzikale sfeer. Zoveel muzikaal talent zie je niet vaak bij elkaar!

Vrienden van het Prinses Christina Concours krijgen een gratis toegangskaart aangeboden. Neem voor meer informatie contact op met het Prinses Christina Concours via: info@christinaconcours.nl.

Over het Prinses Christina Concours

Het Prinses Christina Concours stimuleert al ruim 55 jaar kinderen en jongeren in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen, een rijdende concertzaal (de Classic Express) en De Muziekwedstrijd voor de allerkleinsten is het Prinses Christina Concours een toonaangevend podium voor muziekeducatie en talentontwikkeling.

Website: Christina Concours

Datum en tijd

Prijzen

€ 12,50

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand