Zoek
Sluit dit zoekvak.

30 aug.

ProefPark Haarlem

De negende zomereditie van ProefPark Haarlem wordt gehouden van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september 2024 in het Kenaupark.

Informatie

De negende zomereditie van ProefPark Haarlem wordt gehouden van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september 2024 in het Kenaupark.

Ben je op zoek naar een geweldige manier om de nazomer af te sluiten? Dan mag je de tiende zomereditie van ProefPark Haarlem niet missen, dat plaatsvindt van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september 2024 in het prachtige Kenaupark. Dit culinaire festival is een ware droom voor foodies, met maar liefst 30 foodtrucks die street-, soul- en comfortfood serveren van over de hele wereld. Of je nu houdt van Zwitserse raclette op een baguette of van vegan Oosterse pulled jackfruit, de foodtrucks hebben het allemaal!

En het beste van alles? Er is voor elk dieet en elke smaak iets te vinden, van gluten- en lactosevrije opties tot vleesvervangers en kort geschroeid rood vlees. Als je graag iets wil delen met je gezelschap, dan zijn er ook nog sharing platters beschikbaar. En natuurlijk kan je niet alleen lekker eten zonder wat te drinken erbij, dus er is ook een grote centrale bar met tapbier van Gulpener en een breed assortiment aan frisdranken, Kombucha, waters en huiswijnen.

Maar ProefPark Haarlem is meer dan alleen eten en drinken. Het is ook de perfecte plek om gezellig met vrienden, familie, collega’s en buren te picknicken en te dansen op de muziek van de FooDieJays. Het Kenaupark is het mooiste park van Haarlem en ligt op slechts 3 minuten lopen van het station, dus je bent er zo. En het mooiste van alles is dat je niet je eigen eten en drinken hoeft mee te nemen, want de foodtrucks bieden proeverijen aan tussen de €5 en €15.

En er is meer goed nieuws: je hoeft je geen zorgen te maken over het betalen van munten of betaal- en statiegeldbekers, want de meeste foodtrucks accepteren pinbetalingen. Je kan betalen met pin of contant bij de bar, en lekker ontspannen in het gras zitten op je eigen picknickkleedje. Dit is het evenement dat je niet wil missen, dus zorg dat je erbij bent! Kom naar ProefPark Haarlem en geniet van een heerlijk nazomerweekend vol lekker eten, drinken en gezelligheid met vrienden en familie.

Datum en tijd

Geen evenementinformatie beschikbaar.

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand