Search
Close this search box.

23 mei

Presentatie Multisensory door Concrete Youth

Concrete Youth presenteert een avond vol zintuiglijke verkenningen, waar deelnemers én publiek samen op ontdekkingsreis gaan.

Informatie

Concrete Youth presenteert een avond vol zintuiglijke verkenningen, waar deelnemers én publiek samen op ontdekkingsreis gaan.

Nederlandse Gebarentolk en schrijftolk aanwezig

Drie dagen lang zijn onze makers aan de slag gegaan met Concrete Youth in het maken en ontwerpen van een nieuwe zintuiglijke theaterproductie. Voel, zie, ruik, proef en luister naar wat de makers hebben geleerd onder leiding van Concrete Youth. Na de presentatie nodigen we je uit om met de makers en toegan­ke­lijk­heids­ex­perts Severine Kas, Ilse Jobse en Erika Zeegers, in gesprek te gaan. Deel je feedback, vertel wat je hebt ervaren en help mee om theater inclusiever te maken. Ontdek wat werkt en wat niet, en draag bij aan een boeiend gesprek over de toekomst van het Nederlandse theater.

Interessant voor

Professionals in de cultuursector, studenten/opleidingen, mensen met een zintuigelijke beperking, meervoudige beperking of verstandelijke beperking. En iedereen die nieuwsgierig is naar multi-zintuigelijk theatermaken.

Workshop Multisensory

Meer informatie over en aanmelden voor de workshop kan op deze pagina.

Concrete Youth maakt multisensorisch theater, gericht op mensen met meervoudige handicaps. Dit resulteert in inclusieve, speciaal gebouwde producties, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van publiek met meervoudige handicaps en leerstoornissen, vaak bekend als zintuiglijke mensen.

Multisensorisch/inclusief theater is geen uitgekleed, kaal theater, maar een volledig meeslepende productie die ontworpen is om publiek te verrijken door middel van zintuiglijk spel. Multisensorisch theater is volledig interactief. Hun werk bevat verschillende zintuiglijke elementen die verkend kunnen worden, zoals: smaak, geluid, aanraking, geur of dingen die te zien zijn. Publiek krijgt veelal ruim de tijd om elk zintuiglijk element te verkennen.

Kaarten kopen kan via de link hieronder

Het Creative Access Lab heeft ook een profes­si­o­nals programma. Om je aan te melden voor het profes­si­o­nals programma vragen we je een formulier in te vullen. Dit helpt ons in het zorgvuldig voor­be­reiden van de programma’s en voor jouw komst.

Voor wie? Het profes­si­o­nals programma is bedoeld voor mensen met een beperking en mensen die binnen hun werkveld aan de slag willen met het thema toegan­ke­lijk­heid in de breedste zin van het woord.

Hulp bij invullen Voor mensen die assistentie nodig hebben staan wij klaar. Laat het ons weten en dan helpen we je graag verder.

Contact

E‑mail: welkom@​schuur.​nl

Telefoon: 023 – 51 73 900 (maandag tot en met vrijdag tussen 10.30 – 17.00)

Whatsapp: 06 – 42 19 08 46 (maandag tot en met vrijdag tussen 10.30 – 17.00)

Meer algemene informatie over toegan­ke­lijk­heid in de Schuur is hier te vinden.

Datum en tijd

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand