POWER

POWER is een double bill waarbij oorsprong, kracht en creativiteit belicht worden vanuit twee verschillende perspectieven.
INFORMATIE
POWER is een double bill waarbij oorsprong, kracht en creativiteit belicht worden vanuit twee verschillende perspectieven.

Over dansvoorstelling POWER

Lloyd Marengo, Maikel Walker en Bosila Banya aka B-Boy Junior zijn sleutelfiguren binnen de breakdance. Niet de jongsten meer, maar still going strong. In POWER blikken ze terug op hun Afrikaanse roots. Met een mix van dans, spel en muziek zoomen de boys in op hun verschillen en overeenkomsten, delen ze hun successen en tegenslagen en geven ze hun visie op hiphop in twee verschillende stukken.

Over de dansers en choreograaf

Junior is een van de opvallendste namen in de breaking scene en vooral bekend om zijn handstand acrobatics.

Maikel is een ijzersterke danser, naar wie zelfs een paar moves zijn vernoemd. Dus let’s do the Maikel Walker!

Choreografe Sheree Lenting vertolkt vervolgens in Letters from my grandmother met twee vrouwelijke dansers meerdere generaties of womanhood. Met de kracht, wijsheid, liefde en erfenis van hun vrouwelijke voorouders kijken de performers vol vertrouwen naar hun eigen toekomst.

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem?

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voorstellingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

WANNEER
Donderdag 21 maart
19:30

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand