Popronde

We organiseren het dit jaar weer zoals je het gewend bent: gratis toegankelijk en met optredens door de hele stad! Ontdek jouw favoriete nieuwe act in je stamkroeg, de Schuur, de Philharmonie, DeDAKKAS en 'gewoon' in Patronaat.
INFORMATIE
We organiseren het dit jaar weer zoals je het gewend bent: gratis toegankelijk en met optredens door de hele stad! Ontdek jouw favoriete nieuwe act in je stamkroeg, de Schuur, de Philharmonie, DeDAKKAS en 'gewoon' in Patronaat.

Het grootste rondreizende festival van Nederland komt op zaterdag 8 oktober naar Haarlem. Ga mee op muzikale ontdekkingstocht langs toffe locaties in het centrum van Haarlem en laat je verrassen door de muziek van de Popronde acts.Bekijk de selectie van Popronde 2022 op www.popronde.nl. Informatie over het programma volgt snel.

Popronde toert van 10 september tot en met 3 december als karavaan met 100 talentvolle acts door het hele land. Grote namen als De Staat, Jeangu Macrooy, The Vices, Wies, EUT, Chef’Special, Kensington, Froukje, MEAU en Jay-Way toerden voor ze doorbraken ook mee met de Popronde!

Check het programma van de Schuur hieronder:

A. Johanson 19:30 – 20:15 uur

Als het kon nam hij je het liefst mee naar Scandinavië voor een road trip door een herfstig landschap. Waar er in de auto genoeg tijd is voor langgerekte, roots achtige nummers. Of voor een klein folk liedje in een hutje op de hei, om melancholisch weg te dromen bij het haardvuur. Van enkel gitaar en zang, tot soundscapes verdrinkend in de galm.

Boter bij de Vis 20:45 – 21:30 uur

Tijdens hun show ‘Als er niets gebeurt’, viert Boter bij de Vis vluchtgedrag met stevige beats, dromerige synths en eerlijke teksten. In hun muziek die varieert van electropop en alt-rock, tot akoestische luisterliedjes, laat Boter bij de Vis zien; je kunt altijd terecht bij je verbeelding. Je fantasie is groter dan de realiteit.

Babs 22:00 – 22:45 uur

Ze is een rapper, producer en songwriter met een missie. Ze is niet in een hokje te stoppen en schopt dan ook graag tegen de stereotypes rond gender en seksualiteit die door de maatschappij worden opgelegd. Als vrouwelijke producer en rapper probeert ze op een speelse manier tegengas te geven in een door mannen-gedomineerde scene.

In iedere stad aanwezig, de infostand!

Voor informatie over Popronde, tips en voor merchandise bezoek je vanaf 14:00u de Popronde infostand op de Grote Markt. Ook bij de infostand: Popronde CD’s van vorige edities, oordopjes, polsbandjes, tasjes, T-shirts en boeken over (ietsjes meer dan) 25 jaar Popronde. En als je er dan toch bent, stem ook meteen op jouw favoriet voor de Paul Smits Award!

WANNEER

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand