Omloop van Zandvoort

INFORMATIE

Op zondag 26 maart 2023 staat de 9e editie van de Omloop van Zandvoort op de fietsagenda. Deze voorjaarstocht over afstanden van 40, 80 en 120 km staat bekend als de opening van het fietsseizoen en brengt je door het prachtige duingebied en langs de bollenvelden.

De Omloop van Zandvoort is geschikt voor iedereen. Ieder type fietser en stepper is meer dan welkom is om deel te nemen aan onze voorjaarstocht! Met drie afstanden van 40, 80 en 120 km is er voor ieder wat wils. Je start vroeg en finishen is mogelijk tot 16.00 uur, dus je hebt genoeg tijd om je tocht op eigen tempo te volbrengen.

Alle deelnemers van de Omloop van Zandvoort starten met een volle ronde over het spectaculaire CM.com Circuit Zandvoort. Ga jij rustig genieten van deze 4,3 km of komt de coureur in jezelf naar boven en ga je voor een PR op het segment op Strava?

Fietsen voor Stichting ALS Nederland

Alle deelnemers aan de Omloop van Zandvoort kunnen bij de inschrijving een vrijwillige bijdrage doen aan Stichting ALS Nederland, het aan het evenement verbonden goede doel. Bij de editie in 2022 werd het fantastische bedrag van € 5.134,- voor Stichting ALS opgehaald.

WANNEER
Zondag 26 maart

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand