Zoek
Sluit dit zoekvak.

23 mei

Novastar The Best Is Yet To Come

Al jaren krijgt Joost de vraag van fans naar een carrière-overzicht met zijn grootste hits uit zijn rijke oeuvre.

Informatie

Al jaren krijgt Joost de vraag van fans naar een carrière-overzicht met zijn grootste hits uit zijn rijke oeuvre.

Het antwoord op die vraag was altijd even kort als duidelijk: nee. Achteruitkijken is immers geen optie in de wereld van Joost Zweegers. ‘Be great or be gone’ is de slogan die al vele jaren boven zijn piano hangt. De slagzin die ervoor zorgt dat Novastar ook nu nog relevanter dan ooit is en die ervoor zorgt dat deze songwriter blijft parels afleveren (zie ook het nummer ‘Look At You Now’).

Het waren Mikey Rowe & Andrew Britton, het Engelse producersduo waarmee Joost al een tijd mee samenwerkt, die hem overtuigden om het wel te doen. Maanden werd er gewerkt in studio’s zowel in België als het VK.

Het album ‘The Best Is Yet To Come’ moest een live-feel krijgen. Joost kon evengoed zijn kinderdroom in vervulling laten gaan: hij dook de befaamde ‘Studio 2’ van de Abbey Road Studios in, op exact dezelfde plaats waar zijn grote helden The Beatles hun grootste successen hebben opgenomen, om de kroon op deze recording sessions te zetten. 

Samen met de release van ‘The Best Is Yet To Come’ wil Joost ook hetgene doen waar hij voor leeft: op een podium staan. Hij zal zijn mooiste nummers in deze nieuwe uitvoeringen naar het theater brengen, een herontdekking van het werk van Novastar en een must voor de fan!

Website: Novastar

Datum en tijd

Vrijdag 23 MEI
20:00 uur
PHIL Haarlem

Prijzen

€ 7,50 – € 33,50

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand