Zoek
Sluit dit zoekvak.

13 dec.

Nederlands Kamerorkest & Nationaal Gemengd Jeugdkoor

Wat dacht je van tranentrekker Cantique de Jean Racine van Fauré? Ontroering gegarandeerd! 

Informatie

Wat dacht je van tranentrekker Cantique de Jean Racine van Fauré? Ontroering gegarandeerd! 

Aangevoerd door muzikaal leider Gordan Nikolić, en in het goede gezelschap van het Nationaal Gemengd Jeugdkoor, brengt het Nederlands Kamerorkest een hartverwarmend Kerstconcert met Franse vocale en instrumentale kerstmuziek. 

Kerstconcert met Nederlands Kamerorkest en koor
Door de jaren heen heeft het kerstfeest vele componisten geïnspireerd tot het schrijven van prachtige muziek. Uit die rijke verzameling heeft het Nederlands Kamerorkest een veelzijdig concert samengesteld in Franse sferen. Met Franse Noël-klassiekers van onder andere Berlioz en Fauré.

Cantique de Jean Racine
Fauré schreef het prachtige Cantique de Jean Racine toen hij nog maar 19 jaar was. Sindsdien heeft Cantique zich bewezen als een ware tranentrekker die luisteraars tot op de dag van vandaag weet te ontroeren. Kom ervan genieten op deze onvergetelijke avond!

Serie Nederlands Philharmonisch Orkest/Nederlands Kamerorkest

Dit concert is onderdeel van de klassieke serie NedPho/NKO. 

Bekijk alle concerten van NedPho/NKO

Gratis voorprogramma

19.15 uur | niet reserveren

Bij de concerten van het Nederlands Philharmonisch Orkest en Nederlands Kamerorkest in PHIL Haarlem organiseren wij voorafgaand van 19.15 tot 19.45 in het PHIL Café altijd een voorprogramma. De vorm daarvan varieert: de ene keer is er een verdieping met een interessante inleiding, dan weer een interview met een componist, dirigent of solist. Of er is voor jou een ensemble uit onze orkesten. Laat je verrassen!

Datum en tijd

Vrijdag 13 DECEMBER
20:00 uur
PHIL Haarlem

Prijzen

€ 7,50 – € 41,50

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand