Nederlands Blazers Ensemble American Roots

Al decennia brengt Het Nederlands Blazers Ensemble muziekprogramma’s vol nieuwe avonturen uit alle windstreken. Verrassend, boeiend, ontroerend en prikkelend. Zo ook in dit concert. 

Nederlands Blazers Ensemble American Roots

Op het geheel Amerikaanse menu staan onder meer Native American Noah Green, Bluegrass-banjovirtuoos Adam Hart en Blueszangeres Patricia Black. Te horen zijn de vele tegenstrijdige en kleurrijke muzikale tradities van Amerika, hoe ze apart klinken maar ook zich vermengen. Natuurlijk zal de ook in ons land geliefde muziek van Philip Glass niet ontbreken. Fasten your seatbelts! En blijft u vooral tot en met het ‘after concert’!

Website: Nederlands Blazers Ensemble

Inleiding

14.15 uur | gratis, wel reserveren
Voorafgaand aan het concert is er een inleiding. Hierin wordt niet alleen de componist en zijn muziek tot leven gebracht maar ook de avonturen die de blazers beleven bij het samenstellen en tot stand brengen van de productie. De inleiding is gratis en kan gereserveerd worden tijdens het bestellen van tickets voor het concert.

48 uur Amerikaanse componisten

Dit concert is onderdeel van 48 uur Amerikaanse componisten.  De ‘48 uur’ staat dit jaar in het teken van Amerikaanse componisten. Een avontuurlijk weekend waarin klassiek, jazz en minimal music elkaar ontmoeten. Bekijk hier ook de andere concerten

Datum en tijd

Prijzen

€ 7,50 – € 33,50

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand