Zoek
Sluit dit zoekvak.

15 jun.

Nacht van de Vluchteling

Ben jij op zoek naar een bijzondere ervaring die een verschil maakt in de wereld? Dan is de Nacht van de Vluchteling iets voor jou!

Informatie

Ben jij op zoek naar een bijzondere ervaring die een verschil maakt in de wereld? Dan is de Nacht van de Vluchteling iets voor jou!

Sinds 2010 organiseert Stichting Vluchteling deze buitengewone wandeltocht, waar duizenden enthousiaste deelnemers gezamenlijk kilometers afleggen om wereldwijd geld in te zamelen voor noodhulp. Maar het gaat verder dan alleen geld: tijdens deze onvergetelijke tocht vragen we op een opwindende manier aandacht voor mensen die gedwongen zijn te vluchten door conflicten, oorlogen of klimaatverandering.

De Nacht van de Vluchteling is een briljante gelegenheid om met je familie, vrienden, bedrijf of school in actie te komen voor een nobel doel. Gedurende de tocht ontmoet je mensen met hun eigen verhalen over vluchteling zijn en organisaties die zich dagelijks inzetten voor vluchtelingen. Het is een avond of nacht vol verbondenheid, uitdagende kilometers en een dieper besef van de situatie.

En het mooiste van alles: jouw deelname maakt werkelijk een verschil voor mensen die op de vlucht zijn! Stichting Vluchteling, als noodhulporganisatie, heeft jarenlang hulp geboden aan vluchtelingen en ontheemden in de meest schrijnende humanitaire crises. Dankzij het geld dat in eerdere edities is ingezameld, konden we bijvoorbeeld waterputten herstellen in Somalië, voedselhulp bieden aan mensen die op de vlucht zijn voor oorlog in Oekraïne en medische hulp bieden in Syrië.

Wil jij ook een positieve bijdrage leveren aan een betere wereld? Schrijf je dan nu in voor de Nacht van de Vluchteling en loop samen met ons voor een prachtig doel! Meer informatie over hoe het sponsorgeld van vorige edities is ingezet, vind je op onze website. Doe mee en maak een verschil!

Datum en tijd

Zaterdag 15 JUNI
uur
De Koepel

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand