Search
Close this search box.

07 nov.

Musa & Ramon Charter Dubbelprogramma

Twee maal jong cabarettalent in De Liefde!

Informatie

Twee maal jong cabarettalent in De Liefde!

Musa speelt: Ik Ben Musa

Musa is 35 geworden en wil nu écht zichzelf zijn. Heerlijk eerlijk zijn. Het masker dat hij draagt afwerpen. Maar er is één probleem: wie is de echte Musa? In zijn nieuwe cabaretvoorstelling neemt hij je mee in deze openhartige en grappige zoektocht die leidt naar zijn Jemense roots, hernieuwd contact met zijn vader en zijn állereerste vakantie in 27 jaar. En naar een nieuwe liefde, want hij kan niet altijd single en gelukkig blijven.

Over zijn eerste solovoorstelling schreef het Friesch Dagblad: “Schaakmat is een heel persoonlijke, soms intieme voorstelling waarin Musa zich niet alleen kwetsbaar opstelt, maar ook laat zien wat hij in potentie in huis heeft aan verbeeldingstaal en inlevingsvermogen. Niet bang om de confrontatie aan te gaan, niet bang om zich bloot te geven.”

“De persoonlijke verhalen van Musa raken op het ene moment de gevoelige snaar en leiden dan weer tot een lachstuip” – Theaterparadijs

Ramon Chatrer speelt: VOLK

Met zang vanuit zijn tenen en een fantastische stem, staat Ramon Chatrer op het podium met spiksplinternieuwe verhalen en liedjes. In 2020 won hij de jury,- publieks,- en persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival en volgens de jury ‘straalt hij tegelijkertijd gevaar en zachtheid uit’. Hij word geprezen om zijn muzikaliteit, durf en de manier waarop hij fantasie en werkelijkheid door elkaar heen laat lopen. Na zijn eerste avondvullende voorstelling OPPERHOND: over alle hersenspinsels in een hoofd dat nooit stilstaat, speelt hij momenteel try-outs voor zijn nieuwe programma.

De pers over Ramon:

‘Ramon is niet alleen een goede speler en zanger, maar ook een intrigerende maker, die fantasie en werkelijkheid op een spannende manier door elkaar laat lopen.’ – Juryrapport Groninger Studenten Cabaret Festival 2020

‘Ramon Chatrer weet grote, herkenbare gevoelens en sentimenten te vertalen in mooie, weemoedige liedjes’ – Theaterkrant over liedjes uit Roestplaats (2020)

‘Ramon toont durf, grote muzikaliteit en oorspronkelijkheid in zijn liedteksten en composities’ –Juryrapport Amsterdams Kleinkunst Festival.

Datum en tijd

Donderdag 07 NOVEMBER
15:30 uur
Theater De Liefde

Prijzen

€ 19,00

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand