Ladysmith Black Mambazo Live in Concert

Al meer dan 50 jaar verwarmt de Zuid-Afrikaanse Ladysmith Black Mambazo de harten van het publiek over de hele wereld met hun opbeurende vocale harmonieën, kenmerkende dansbewegingen en charmante geklets op het podium. In deze periode wonnen ze 5 Grammy Awards en 19 Grammy-nominaties.

Ladysmith Black Mambazo Live in Concert

Tijdens de jaren zeventig vestigde Ladysmith Black Mambazo zich als de meest succesvolle zanggroep in Zuid-Afrika. Halverwege de jaren tachtig bezocht Paul Simon Zuid-Afrika en verwerkte de rijke harmonieën van de groep in het beroemde Graceland-album (1986) – een mijlpaalopname die als baanbrekend werd beschouwd bij de introductie van wereldmuziek bij het reguliere publiek.

Met een diep respect voor zowel hun culturele als persoonlijke geschiedenis, evolueert Ladysmith Black Mambazo voortdurend met het oog op hun lange muzikale erfenis.

Door de jaren heen hebben de oorspronkelijke leden een jongere generatie verwelkomd in hun missie, waarbij ze de traditie van het vertellen van verhalen hebben doorgegeven en hun boodschap van vrede, liefde en harmonie aan miljoenen mensen hebben verspreid. De nieuwere leden hebben op hun beurt de groep doordrenkt met hun jeugdige energie en de belofte van een mooie toekomst.

Ladysmith Black Mambazo draagt een boodschap van vrede, liefde en harmonie uit terwijl ze jaar na jaar de wereld rondreizen. Deze boodschap brengen zij met zang en dans naar elk theater, festival of club waar zij optreden.

Website: Ladysmith Black Mambazo

Datum en tijd

Prijzen

€ 27,50 – € 42,50

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand