Kerstcircus Haarlem

Het Kerstcircus Haarlem is al bijna 30 jaar het allergrootste en niet meer weg te denken winterevenement in Kennemerland en wijde omgeving.
INFORMATIE
Het Kerstcircus Haarlem is al bijna 30 jaar het allergrootste en niet meer weg te denken winterevenement in Kennemerland en wijde omgeving.

Het kerstcircus in Haarlem is een magisch spektakel dat jong en oud betovert met adembenemende acts en betoverende optredens. Dit jaar belooft het kerstcircus een onvergetelijke ervaring te worden vol spanning, sensatie en verwondering.

Stap binnen in de kleurrijke circustent en laat je meeslepen in de wereld van acrobatiek, jongleren, luchtacts en clowneske capriolen. Bewonder de gracieusie trapezeartiesten die door de lucht zweven, houd je adem in bij de spectaculaire messenwerpers en laat je betoveren door de behendige jongleurs die met ongelofelijke precisie objecten in de lucht houden.

Het kerstcircus biedt een gevarieerd programma vol talent en vaardigheden van internationale artiesten. Geniet van de spannende dierenacts met elegante paarden en indrukwekkende roofdieren. Laat je verbazen door de lenigheid en flexibiliteit van de contortionisten en laat de clowns je aan het lachen maken met hun komische capriolen.

De sfeer in het kerstcircus is magisch en feestelijk. De tent is prachtig versierd en gevuld met muziek, licht en vrolijkheid. Neem plaats op de tribune en laat je meevoeren door de energie en de emotie die het circus met zich meebrengt. Het kerstcircus is een perfect uitje voor het hele gezin, waarbij iedereen wordt betoverd door de pracht en praal van het circus.

Het kerstcircus in Haarlem is een traditie die al jarenlang mensen samenbrengt en verwondert tijdens de feestelijke kerstperiode. Het is een evenement dat jong en oud verbindt en waarbij de magie van het circus tot leven komt. Kom en laat je betoveren door de onvergetelijke optredens en creëer mooie herinneringen met je dierbaren.

Mis deze bijzondere ervaring niet en breng een bezoek aan het kerstcircus in Haarlem. Het belooft een spektakel vol verwondering en entertainment te worden, waarbij de kerstsfeer en het circus samenkomen voor een onvergetelijke show.

WANNEER
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand