Search
Close this search box.

05 apr.

Joey & Dave. Stille oorlog

Na het behalen van de Cameretten finale in 2022 komen de broers Joey en Dave met hun eerste avondvullende programma Stille Oorlog.

Informatie

Na het behalen van de Cameretten finale in 2022 komen de broers Joey en Dave met hun eerste avondvullende programma Stille Oorlog.

In deze cabaretvoorstelling kijken ze terug op hun kindertijd, met in het bijzonder de (vecht)scheiding van hun ouders.

Wat was de impact? Hoe beïnvloedt het hun relatie? Al snel blijkt dat ze dezelfde herinneringen totaal anders hebben beleefd en zet de scheiding alles weer op scherp.

De doofpot gaat open en oude wonden beginnen te bloeden. Kortom, een vermakelijk tafereel om naar te kijken!

Biografie Joey & Dave:

Humor is voor de broers Joey en Dave altijd al een manier geweest om heftige levensgebeurtenissen te verzachten, bespreekbaar te maken of op z’n minst zwaar te ontkennen.

Een familietrekje. Toch zijn de verschillen groot. Joey voelt zich als oudere broer verantwoordelijk voor alles. Dave gaat iedere vorm van verantwoordelijkheid graag uit de weg.

In 2022 haalden ze met hun eerste theaterprogramma Verbrand Je Vingers Niet – een scherpe voorstelling over de dood van hun vader – de finale van het Cameretten festival. In het theater willen ze vooral persoonlijke verhalen delen, herkenbare situaties creëren, moeilijke thema’s bespreekbaar maken en pijnlijke verschillen bloot leggen.

Datum en tijd

Prijzen

€ 19,00

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand