JiPkids Parade

YES, op 2,3 & 4 juni 2023 vindt voor de tweede keer het JiPkids kinderfestival plaats!
INFORMATIE
YES, op 2,3 & 4 juni 2023 vindt voor de tweede keer het JiPkids kinderfestival plaats!

Kom gezellig met je ouders langs op ’t Trapveldje aan de Vrijheidsdreef in Heemstede. Wij organiseren dit festival voor kinderen van 0-11 jaar en hun ouders! Kom deze dagen bij ons knutselen, schminken, springen op de springkussens, theatervoorstellingen bezoeken, muziek maken, heel wat rondjes meedraaien in de zweefmolen, TikTok en DJ workshops volgen en nog veel meer! Kijk voor het hele programma op www.jipkids.nl

Voor wie?

De parade organiseren bij voor kinderen van 0-11 jaar en hun ouders. Alle kinderen kunnen zich heerlijk vermaken met alle activiteiten op het terrein en de ouders kunnen struinen langs de marktkramen, een drankje halen bij de bar en heerlijk in het zonnetje zitten terwijl de kinderen zich vermaken.

Wat te doen?

Voor de allerkleinsten hebben we ook een peuterplein, hier staan verschillende zandbakken, strobalen om in te spelen, glijbaantjes en is er een poppenkast waar gedurende de dag verschillende voorstellingen worden gespeeld. Voor de alleroudste zijn er leuke workshops te volgen, rondje zweefmolen en springen op de sweeper! Kaartjes voor het festival kan je via www.jipkids.nl kopen! Tot dan op het kinderfestival van Haarlem en omstreken!

Prijzen

€ 5,00 – € 15,00

WANNEER
Vrijdag 2 juni
14:00–20:00
Zaterdag 3 juni
11:00–20:00
Zondag 4 juni
11:00–20:00

Menu

Selecteer taal:

Nederlands

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand