Halloween Disco-Jump PART 1 | Vr 27/10

Ook dit jaar spookt het weer in Street Jump Haarlem, weet jij de spoken en griezels te ontSPRINGEN?
INFORMATIE
Ook dit jaar spookt het weer in Street Jump Haarlem, weet jij de spoken en griezels te ontSPRINGEN?

Kom dansen, swingen en springen op de spookachtige beats tijdens de Street Jump Haarlem Halloween disco avond. Durf jij het aan??

Ready voor Halloween?

Ook dit jaar spookt het weer in Street Jump Haarlem, weet jij de spoken en griezels te ontSPRINGEN?Kom dansen, swingen en springen op de spookachtige beats tijdens de Street Jump Haarlem Halloween disco avond. Durf jij het aan??

Dit jaar spookt het dubbel met een Halloween Disco-Jump op Vrijdag EN Zaterdag. Reserveer nu je Halloween tickets voor het te laat is online: www.streetjumphaarlem.nl

Wanneer: vrijdag 27 oktober

Tijd: 19:00-21:00

Prijs: €19,00 inclusief

  • – 2 uur springen
  • – 1 zakje chip
  • – 1 drankje naar keuze

Feestje vieren tijdens de Halloween Disco-Jump?? Dat kan, tijdens de Disco-Jump is het mogelijk om een Jump-Party L te reserveren. Reserveren of meer informatie via haarlem@streetjump.eu

Over Street Jump Haarlem

Kom jumpen in het meest complete trampolinepark in Haarlem! Street Jump heeft wel 10 verschillende area’s. Jij springt van de ene trampoline naar de andere, overwint obstakels en landt in het schuimblokkenbok. Jong en oud, er is voor ieder wat wils.

Jij kunt hier ook terecht voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, familie- of klassenfeesten. Want samen springen is natuurlijk leuker dan alleen. Moe van het jumpen? Of wil je alleen toekijken? Neem dan plaats op ons horecadeck met uitzicht over het trampolineveld en geniet van een hapje en een drankje. 

Sta jij ook te springen voor een onvergetelijke dag vol plezier? Kom dan snel naar Street Jump Haarlem!

Prijzen

€ 19,00

WANNEER
Vrijdag 27 oktober
19:00–21:00

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand