Haarlem Vinyl Festival

Het Haarlem Vinyl Festival is van 29 t/m 1 oktober 2023 in de binnenstad van Haarlem
INFORMATIE
Het Haarlem Vinyl Festival is van 29 t/m 1 oktober 2023 in de binnenstad van Haarlem

Vrijdag

Het programma van het Haarlem Vinyl Festival begint vrijdagochtend met een conferentieprogramma in Philharmonie, waar producenten, makers en alle soorten vinylliefhebbers samenkomen. Het middagprogramma barst los met concerten in Patronaat en Philharmonie, luistersessies in geselecteerde kroegen in de stad en nog veel meer. En het beste is dat alles op loopafstand is. Dat gezegd hebbende, als je iets wilt zien van het aanbod van enigszins obscure vinyl-only dj-sets, kun je misschien op de fiets springen en naar de buitenwijken van Haarlem gaan.

Zaterdag

Het is een paradijs voor krattenzoekers als je deelneemt aan de jacht op dat nieuwe sonische juweeltje, beginnend met een grote openlucht vinylmarkt – gehost door Record Planet – die zigzaggend door de straten van de oude stad loopt. De Philharmonie staat centraal met alles rond vinylcultuur, inclusief vinylveilingen, de mogelijkheid om een offerte te krijgen van het team van experts over de nieuwste toevoeging aan je collectie, Q&A’s met artiesten die zullen optreden in het nachtprogramma, en nog veel meer . Doe mee aan meerdere luistersessies, volg de kunstroute of ontspan en pak een film in een van de theaters voordat je naar het zaterdagavondprogramma met concerten, live optredens en dj-sets gaat.

Zondag

Na een laat ontbijt in een van de vele fijne cafés en eetgelegenheden die Haarlem te bieden heeft, maak je een laatste wandeling door de stad en bezoek je misschien de tweede dag van de platenbeurs. Het concertprogramma begint rond het middaguur, terwijl het kunst- en cultuurprogramma de hele dag doorloopt. De Philharmonie zal gastheer zijn voor nog een dag vinylcultuur, dus als je nog steeds op zoek bent naar je laatste dosis zwart goud, hoef je niet verder te zoeken. De avond zal het programma zijn laatste draai geven voordat we afscheid nemen van het allereerste Haarlem Vinyl Festival.

WANNEER
Vrijdag 29 september
Zaterdag 30 september
Zondag 1 oktober

Menu

Selecteer taal:

Nederlands

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand