haarlem blues club | minko

Minko staat op zaterdag 17 december op het podium van Haarlem Blues Club, in het sfeervolle Circus Hakim.
INFORMATIE
Minko staat op zaterdag 17 december op het podium van Haarlem Blues Club, in het sfeervolle Circus Hakim.

Dit is de nieuwste band van de gebroeders Dusty en Darryl Ciggaar samen met Nick Croes (o.a. Sabrina Starke, Jett Rebel) en Tammo Deuling (o.a. Dawn Brothers). Schrijf je in voor de nieuwsbrief via de website om het programma van Haarlem Blues Club voortaan in de mail te ontvangen.

De beginjaren

Minko is een Nederlandse band afkomstig uit een klein stadje genaamd Dordrecht.​ Daar leerden zo’n twintig jaar geleden de broers Dusty & Darryl Ciggaar hun goede vriend Nick Croes kennen en door de jaren heen ontstond er tussen hen een muzikale chemie die moeilijk onder woorden te brengen is. Een muzikale chemie die ze je graag laten zien, voelen en horen. Deze broeders Ciggaar kennen sommigen van jullie nog van de show van Dry Riverbed Trio, of misschien hebben jullie ze zien spelen met Ian Siegal.​

Van jongs af aan konden Dusty, Darryl en Nick zich onder de vleugels van hun vaders en ooms muzikaal ontwikkelen. Zij baanden de weg voor hen in een tijd waarin iedereen nog euro’s terugrekende naar guldens en sparkling ice tea de favoriete drank was.

Kleine jongens worden groot

De tijden zijn duidelijk veranderd. Hoewel ze goede vrienden bleven gingen ze elk hun eigen weg. Na een lange periode van muzikale avonturen met vele bands en artiesten en soms met elkaar, rees tijdens een mooie sterrennacht op Bali de vraag: moeten we niet samen gaan spelen en onze eigen muziek maken? Deuling (o.a. Dawn Brothers) en de band was compleet. Ze hadden hun backbone gevonden en de man kan nog zingen ook!​

Verwacht stomende Rock & Roll, blues shuffles, Country Soul, Roots, sentimentele punksongs, Rhythm & Blues, en everything in between!

WANNEER
Zaterdag 17 december
20:30–23:00

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand