haarlem blues club | Ian Siegal

Zaterdag 8 april 2023 staat Ian Siegal (UK) op de planken bij Haarlem Blues Club, in het sfeervolle Circus Hakim.
INFORMATIE
Zaterdag 8 april 2023 staat Ian Siegal (UK) op de planken bij Haarlem Blues Club, in het sfeervolle Circus Hakim.

Grijp deze kans om deze meester aan het werk te zien in de unieke sfeer die Haarlem Blues Club biedt in het mooie Circus Hakim. Siegal’s solo-optredens zijn zeer indrukwekkend en zullen je lang bijblijven. Schrijf je in voor de nieuwsbrief via de website om het programma van Haarlem Blues Club voortaan in de mail te ontvangen.

Over Ian Siegal

In 2021 verhuisde deze van origine Britse topmuzikant en dito entertainer vanuit zijn huis in het centrum van Amsterdam naar het mooie Curaçao samen met zijn geliefde. Sindsdien is hij nog wel af en toe terug op het Europese continent, maar een stuk minder vaak dan we van hem gewend zijn. Vandaar nu zijn comeback in Haarlem Blues Club, wegens eerder groot succes!

Ian Siegal is een muzikant en ‘songsmith’ van de bovenste plank die een unieke mix van songwriting, charisma, muzikale en vocale diepte en entertainment met elkaar in evenwicht brengt. Hij neemt jullie mee op reis naar een prachtige combinatie van ‘bestemmingen’ in de stijlen binnen de rootsmuziek: blues, gospel, folk, country en soul, met veelal zelf gepende nummers.

Zijn nieuwste album Stone By Stone verscheen eind april 2022 en kreeg wederom lovende kritieken en de schijfjes gingen als zoete broodjes over de toonbank. Het lijkt wel een standaard bij de heer Siegal.

WANNEER
Zaterdag 8 april
20:30–23:00

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand