Zoek
Sluit dit zoekvak.

31 mei

Fuad Hassen. ‘Vogelvrij’

Na Pareidolia, Held en Remmende Voorsprong is het al weer tijd voor de vierde voorstelling van Fuad Hassen. Dit keer gaat ie terug naar zijn roots.

Informatie

Na Pareidolia, Held en Remmende Voorsprong is het al weer tijd voor de vierde voorstelling van Fuad Hassen. Dit keer gaat ie terug naar zijn roots.

En daarmee bedoelen we niet Eritrea, maar terug naar zijn stand-up roots. Daar waar het allemaal begonnen is. Vogelvrij gaat over allerlei vormen van vrijheid. We willen het graag, maar kunnen we het wel aan? Zijn wij niet te gedomesticeerd? Fuad vraagt zich af of hij het zelf wel aan zou kunnen aan de hand van allerlei verhalen met de typische hersenspinsels die we van hem gewend zijn. Meester in het uitspelen van komische situaties. Vol met imitaties, typetjes en publieksinteracties. Precies zoals hij dat wil. Op zijn manier en vogelvrij.

Fuad Hassen werd geboren in Eritrea en vertrok op 5-jarige leeftijd naar Nederland om tijdens carnaval aan te komen in Den Bosch. In 2006 waagde hij zijn eerste stappen op het stand-up podium en met succes! Twee jaar later won Fuad met grote overmacht de jury- en publiekprijs van de Culture Comedy Award 2008. “Fuad heeft bravoure en is een goede verteller”, aldus de jury. In 2013 behaalde hij de finale van Cameretten en heeft zo’n verpletterende indruk achter gelaten dat de jury veel vertrouwen heeft in zijn toekomst in het theater. Hij was te zien in het BNN/VARA programma Rare Jongens en Spaanders. Had 2019 zijn wekelijkse item bij Is er een dokter in de zaal op RTL4. Ook was hij in 2022 te zien bij De Avondshow met Arjen Lubach.

Datum en tijd

Vrijdag 31 MEI
20:30 uur
Theater De Liefde

Prijzen

€ 19,00

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand