26 mei

Food la Route Hoofddorp

Food La Route weer in Hoofddorp! Er wordt weer wat leuks georganiseerd in Hoofddorp! Een hele speciale manier van uiteten gaan, waarbij je op 1 avond in 4 verschillende toprestaurants komt.

Informatie

Food La Route weer in Hoofddorp! Er wordt weer wat leuks georganiseerd in Hoofddorp! Een hele speciale manier van uiteten gaan, waarbij je op 1 avond in 4 verschillende toprestaurants komt.

Food La Route weer in Hoofddorp!

Er wordt weer wat leuks georganiseerd in Hoofddorp! Een hele speciale manier van uiteten gaan, waarbij je op 1 avond in 4 verschillende toprestaurants komt. Dat wordt genieten! Het is ook een gezellige avond uit, want veel mensen uit de omgeving doen mee. Bij 4 van de volgende restaurants krijg je een gang met een bijpassende wijn: Trattoria Buoni Amici, Bar Bistro Joseph, Restaurant Tijnes, Traverse House of Fort NOXX.

Zo kun je op één avond van 4 verschillende restaurants proeven. Je start in een van de restaurants, waar je jezelf heerlijk laat verrassen met een zalig gerecht die de chef-kok speciaal voor jou bereidt. Hierna wandel je door de sfeervolle straten. Om je heen zie je mensen met een grote glimlach op hun gezicht omdat zij, net als jij, ook zo genieten. Bij elk restaurant waar je komt word je gastvrij ontvangen en is er meteen een warme sfeer. Het is echt een bijzondere avond uit met heerlijk eten, waarbij elk restaurant zich enorm uitslooft.

Het wordt georganiseerd op zondag 26 mei 2024.

Deelnemen

Voor deze gezellige en bijzondere avond uit, lekker dichtbij huis, betaal je 69,90 euro en krijg je naast deze onvergetelijke en leuke ervaring een heerlijk 4-gangendiner, inclusief 3 bijpassende wijn en koffie/thee bij het nagerecht. De aanmeldingen gaan snel, dus met je snel aan met jouw vrienden en/of geliefde voordat alle plekken uitverkocht zijn op: www.FoodLaRoute.nl

Datum en tijd

Prijzen

€ 69,90

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand