Farida Laan & Tom Lash – Dubbelprogramma

De Liefde biedt een podium aan twee aanstormende en bekroonde cabarettalenten: Farida Laan en Tom Lash.
INFORMATIE
De Liefde biedt een podium aan twee aanstormende en bekroonde cabarettalenten: Farida Laan en Tom Lash.

Farida Laan was kort danser en lang beeldend kunstenaar. Totdat het statische karakter van papier en canvas en de beslotenheid van haar atelier haar danig de keel uithingen. Ze zegde haar atelier op, gooide schilderijen weg. Nu brengt ze haar absurdistische universum op het podium. Ze won met haar eerste voorstelling De Assistent de Shaffy Cheque 2021 op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Met haar tweede voorstelling De Acupuncturiste brengt ze een absurdistisch-fetisjistische methode om de wreedheid van het lot te vergeten. 

Jury AKF: “Een bevreemdende voorstelling met prachtig taalgebruik dat samenvalt met de unieke bewegingen van Farida.”

Tom Lash stond in 2012 in de finale van cabaretfestival Cameretten. Destijds met zijn 18 jaar als jongste ooit. Sindsdien maakte hij 2 avondvullende cabaretvoorstellingen, stond op theaterfestival de Parade met een voorstelling die hij samen met schrijver Ronald Giphart maakte en schreef hij een flinke stapel columns voor onder andere NPO Radio 1. 

Het Parool over Tom: “Tom Lash laat zien dat geëngageerd cabaret een plaats heeft in de 21e eeuw. Door prikkelende vragen te stellen in plaats van zijn vingertje te heffen, daagt hij het publiek uit om zelf over de wereld na te denken.”

Prijzen

€ 18,75

WANNEER
Donderdag 6 april
20:30

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand