Zoek
Sluit dit zoekvak.

30 jun.

Familieconcert Beth & Flo (4+), vrolijk en soms een beetje gek

Het pianoduo Beth & Flo geeft op 30 juni om 11.00 uur een familieconcert in het gemeentehuis van Bloemendaal. Geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 4 jaar.

Informatie

Het pianoduo Beth & Flo geeft op 30 juni om 11.00 uur een familieconcert in het gemeentehuis van Bloemendaal. Geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 4 jaar.

Op zondag 30 juni treedt het pianoduo Beth & Flo op in het gemeentehuis van Bloemendaal. Het wordt een verrassend concert, met de nodige humor en interactie. Het concert is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 4 jaar. Een uitgelezen kans om uw (klein)kinderen op een leuke manier te laten kennismaken met klassieke muziek. Met delen uit het Carnaval des Animaux van Saint-Saëns en muziek van o.a. Ruben Naeff, Debussy, Mozart en Gershwin is dit concert van Beth & Flo een pianofeest voor iedereen!

Beth & Flo zijn twee bijzondere pianistes. Vrolijk en soms een beetje gek. Ze racen over de toetsen met twintig vingers tegelijk, maar spelen ook mooi zacht en dromerig. Ze zijn ontzettend goede vriendinnen van elkaar, maar hebben ook regelmatig ruzie. Dat geeft niks, want tijdens het ruziemaken spelen ze gewoon door (en hoe dat op de piano klinkt, kun je in dit concert horen). Verder houdt Flo ervan op de piano om dierengeluiden na te doen, liefst gevaarlijke, keihard brullende, en houdt Beth erg van zingen en van bellenblaas.

Beth & Flo, oftewel Elsbet Remijn en Claudette Verhulst, studeerden beiden aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Ze staan erom bekend de grenzen van het klassieke concert te verleggen. In oktober 2020 stonden ze in de Finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. De jury omschreef hen als “een veelbelovend cabaretduo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes”. Naast de concerten die zij geven, touren ze met een cabaretvoorstelling (natuurlijk bomvol klassieke muziek) door de theaters.

Kaarten zijn online te koop via www.muzenforum.nl. Losse kaarten zijn ook op de dag van het concert aan de zaal te koop (alleen pinbetaling), Bloemendaalseweg 158 in Overveen. De zaal gaat om 10.30 uur open. Voorafgaand aan het concert wordt er koffie, thee en limonade geschonken (bij de prijs inbegrepen). Er is voldoende gratis parkeerruimte aanwezig en het gemeentehuis ligt op loopafstand van station Overveen.

Datum en tijd

Zondag 30 JUNI
11:00 uur
Gemeentehuis Bloemendaal

Prijzen

€ 6,00 – € 12,00

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand