23 feb.

Escape Xperience: de Ontsnapping van Kenau

Ontdek Haarlem in het jaar 1573 door de ogen van Kenau, die uit de stad probeert te ontsnappen nu het Spaanse leger binnen trekt.

Informatie

Ontdek Haarlem in het jaar 1573 door de ogen van Kenau, die uit de stad probeert te ontsnappen nu het Spaanse leger binnen trekt.

Met Escape Xperience beleef je de stad op een nieuwe, leuke en interactieve manier. Het is als een escape room, maar dan buiten in de stad! Het is een self-guided tour, dus jullie kunnen starten wanneer jullie er klaar voor zijn. Met de app loop je door de stad terwijl je puzzels en raadsels oplost. Elke Xperience heeft een spannende verhaallijn, waarbij je de hoofdpersoon helpt ontsnappen of een urgente missie helpt voltooien. 

Tijdens deze Xperience beleef je Haarlem in het jaar 1573. Haarlem heeft zich net overgegeven aan het Spaanse leger. Kenau, die mee heeft gevochten tegen de Spanjaarden, kan nu beter snel de stad verlaten. Een generaal geeft Haarlemmers tegen betaling een plekje op zijn schip om de stad te ontvluchten. Lukt het jullie Kenau binnen 2 uur te helpen het benodigde geld te verzamelen én het schip te vinden?

Deze Xperience leidt je langs 20 locaties: trekpleisters van de stad en minder bekende plekken. Het kost 25 euro per team (van 1 tot 4 personen).

Hoe het werkt?

1. Je boekt je Xperience op onze website

2. Je downloadt de app Loquiz

3. Je ontvangt de inloggegevens per email, nadat de betaling van de boeking is afgerond.

4. Je kunt het spel starten wanneer jij wilt!

Datum en tijd

Prijzen

€ 25,00 – € 25,00

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand